Download Lagu Didi Kempot - Sewu Kutho

Download Lagu Didi Kempot - Sewu Kutho Mp3

Album: Superhits Campursari



Artis : Didi Kempot
Judul Lagu : Sewu Kutho
Album : Superhits Campursari
Durasi : 04:05
Ukuran : 3.74 MB

Didi Kempot - Sewu Kutho MP3 Download




Jangan lupa bagikan lagu Sewu Kutho dari Didi Kempot ini melalui sosial media yang anda punya
Share to PinterestShare to WhatsApp

Lirik Didi Kempot - Sewu Kutho


Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni
Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu
Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Kanggo tombo kangen jroning dodo
Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu
Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu

Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Tags: Download Lagu Didi Kempot - Sewu Kutho, Download Lagu Didi Kempot , Download Lagu Sewu Kutho, Download Lagu Sewu Kutho Didi Kempot
Jika Anda mengunduh lagu Didi Kempot - Sewu Kutho MP3 coba lagi untuk memeriksanya, jika Anda benar-benar menyukai lagu Didi Kempot - Sewu Kutho membeli kaset atau CD asli, Anda juga dapat mengunduhnya secara legal di iTunes resmi, jadi dukung Didi Kempot - Sewu Kutho di semua bagan dan bagan Indonesia.