Download Lagu Via Vallen - Tiwas Tresno

Download Lagu Via Vallen - Tiwas Tresno Mp3

Album: Tiwas Tresno



Artis : Via Vallen
Judul Lagu : Tiwas Tresno
Album : Tiwas Tresno
Durasi : 04:48
Ukuran : 4.4 MB

Via Vallen - Tiwas Tresno MP3 Download




Jangan lupa bagikan lagu Tiwas Tresno dari Via Vallen ini melalui sosial media yang anda punya
Share to PinterestShare to WhatsApp

Lirik Via Vallen - Tiwas Tresno

tiTiwas Tresno
arVia Vallen
alTiwas Tresno
by
offset

Tiwas Tresno - Via Vallen
Hatiku Kau Khianati
Hatiku Kau Buat Benci
Kini Aku Kudu Pergi
Jane Opo Salahku Karo Kowe
Kebangeten Temen Kok Gawe Koyo Ngene
Atiku Sing Wes Bungah Mbok Gawe Bubrah
Undangan Di Sebar Aku Ne Ambyar
Mbiyen Kowe Teko Aku Wes Kondo
Aku Wong Biasa Ra Koyo Uripmu Sing Mulyo
Jaremu Tetep Tresno Ra Nggagas Ndunyo
Janjimu Nang Aku Bakale Setyo
Kowe Nglarani Ati Sing Wes Kok Gawe Tresno
Mbiyen Aku Wes Tau Ngomong Ojo Nggawe Aku Tresno
Mbendino Kowe Ngomong Janjine Bakal Setyo
Ternyata Labeh Palsu Kowe Tresno Nang Arek Liyo
Atiku Kok Gawe Loro
Jane Opo Salahku Karo Kowe
Kebangeten Temen Kok Gawe Koyo Ngene
Atiku Sing Wes Bungah Mbok Gawe Bubrah
Undangan Di Sebar Aku Ne Ambyar
Mbiyen Kowe Teko Aku Wes Kondo
Aku Wong Biasa Ra Koyo Uripmu Sing Mulyo
Jaremu Tetep Tresno Ra Nggagas Ndunyo
Janjimu Nang Aku Bakale Setyo
Kowe Nglarani Ati Sing Wes Kok Gawe Tresno
Mbiyen Aku Wes Tau Ngomong Ojo Nggawe Aku Tresno
Saiki Kowe Malah Ngadohi Aku Mergo Cah Liyo
Ati Sing Kok Gawe Tresno Saiki Malah Cidro
Mergo Percoyo Kowe Tresno
Hatiku Kau Khianati
Hatiku Kau Buat Benci
Kini Aku Kudu Pergi


Tags: Download Lagu Via Vallen - Tiwas Tresno, Download Lagu Via Vallen , Download Lagu Tiwas Tresno, Download Lagu Tiwas Tresno Via Vallen
Jika Anda mengunduh lagu Via Vallen - Tiwas Tresno MP3 coba lagi untuk memeriksanya, jika Anda benar-benar menyukai lagu Via Vallen - Tiwas Tresno membeli kaset atau CD asli, Anda juga dapat mengunduhnya secara legal di iTunes resmi, jadi dukung Via Vallen - Tiwas Tresno di semua bagan dan bagan Indonesia.