Download Lagu Ilux - Medot Janji

Download Lagu Ilux - Medot Janji Mp3

Album: Medot Janji



Artis : Ilux
Judul Lagu : Medot Janji
Album : Medot Janji
Durasi : 04:46
Ukuran : 4.37 MB

Ilux - Medot Janji MP3 Download




Jangan lupa bagikan lagu Medot Janji dari Ilux ini melalui sosial media yang anda punya
Share to PinterestShare to WhatsApp

Lirik Ilux - Medot Janji


Kelingan mawar abang
Sing gemantung neng rambutmu
Tak jogo utuh neng njero laciku
Ra bakal ilang
Lan lali mergo uwes pisahan
Kelingan kowe tego medot janji

Sak jerone segoro luwih jeru loro iki
Malah kowe seneng-seneng karo ati liyo
Njoboku ora popo njero atiku nelongso
Tresnoku mung mbok anggep dolanan

Mugo kowe bahagia
Karo pilihanmu
Aku mung biso nyawang kowe
Lan ngimpi bareng kowe
Aku urung percoyo
Kowe mindah atimu nggo wong liyo
Sedangkan kuwi lungo nglalekne aku

Sabendino saben wektu
Kepikiran awakmu
Aku ngerti sing
Di pikir ra rumongso

Ra bakal ilang
Lan lali mergo uwes pisahan
Kelingan kowe tego medot janji

Sak jerone segoro luwih jeru loro iki
Malah kowe seneng-seneng karo ati liyo

Njoboku ora popo njero atiku nelongso
Tresnoku mung mbok anggep dolanan

Mugo kowe bahagia
Karo pilihanmu
Aku mung biso nyawang kowe
Lan ngimpi bareng kowe
Aku urung percoyo
Kowe mindah atimu nggo wong liyo
Sedangkan kuwi lungo nglalekne aku

Mugo kowe bahagia
Karo pilihanmu
Aku mung biso nyawang kowe
Lan ngimpi bareng kowe
Aku urung percoyo
Kowe mindah atimu nggo wong liyo
Sedangkan kuwi lungo nglalekne aku

Tags: Download Lagu Ilux - Medot Janji, Download Lagu Ilux , Download Lagu Medot Janji, Download Lagu Medot Janji Ilux
Jika Anda mengunduh lagu Ilux - Medot Janji MP3 coba lagi untuk memeriksanya, jika Anda benar-benar menyukai lagu Ilux - Medot Janji membeli kaset atau CD asli, Anda juga dapat mengunduhnya secara legal di iTunes resmi, jadi dukung Ilux - Medot Janji di semua bagan dan bagan Indonesia.