Download Lagu Didi Kempot - Pamer Bojo

Download Lagu Didi Kempot - Pamer Bojo Mp3

Album: Pamer Bojo



Artis : Didi Kempot
Judul Lagu : Pamer Bojo
Album : Pamer Bojo
Durasi : 05:01
Ukuran : 4.61 MB

Didi Kempot - Pamer Bojo MP3 Download




Jangan lupa bagikan lagu Pamer Bojo dari Didi Kempot ini melalui sosial media yang anda punya
Share to PinterestShare to WhatsApp

Lirik Didi Kempot - Pamer Bojo

tiPamer Bojo
arDidi Kempot
alPamer Bojo
by
offset

Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti sprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Dudu klambi anyar sing nang njero kamar
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti sprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Dudu klambi anyar sing nang njero kamar
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Tags: Download Lagu Didi Kempot - Pamer Bojo, Download Lagu Didi Kempot , Download Lagu Pamer Bojo, Download Lagu Pamer Bojo Didi Kempot
Jika Anda mengunduh lagu Didi Kempot - Pamer Bojo MP3 coba lagi untuk memeriksanya, jika Anda benar-benar menyukai lagu Didi Kempot - Pamer Bojo membeli kaset atau CD asli, Anda juga dapat mengunduhnya secara legal di iTunes resmi, jadi dukung Didi Kempot - Pamer Bojo di semua bagan dan bagan Indonesia.