Download Lagu Didi Kempot - Cidro

Download Lagu Didi Kempot - Cidro Mp3

Album: Cidro



Artis : Didi Kempot
Judul Lagu : Cidro
Album : Cidro
Durasi : 04:12
Ukuran : 3.85 MB

Didi Kempot - Cidro MP3 Download




Jangan lupa bagikan lagu Cidro dari Didi Kempot ini melalui sosial media yang anda punya
Share to PinterestShare to WhatsApp

Lirik Didi Kempot - Cidro

tiCidro
arDidi Kempot
alCidro
by
offset

wes samestine ati iki nelongso
wong seng tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang wangi jeroning dodo
kepiye meneh iki pancen nasib ku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae
Dek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
mlarat bondo seje karo uripmu
aku nelongso mergo ke bacut tresno
ora ngiro saikine cidro
kepiye maneh iki pancen nasib ku
kudu nandang loro koyo mengene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae
dek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mbleni janji
opo mergo kahanan uripku iki
mlarat bondo seje karo urip ku
aku nelongso mergo ke bacut tresno
ora ngiro saikine cidro
aku nelongso mergo ke bacut tresno

Tags: Download Lagu Didi Kempot - Cidro, Download Lagu Didi Kempot , Download Lagu Cidro, Download Lagu Cidro Didi Kempot
Jika Anda mengunduh lagu Didi Kempot - Cidro MP3 coba lagi untuk memeriksanya, jika Anda benar-benar menyukai lagu Didi Kempot - Cidro membeli kaset atau CD asli, Anda juga dapat mengunduhnya secara legal di iTunes resmi, jadi dukung Didi Kempot - Cidro di semua bagan dan bagan Indonesia.