Download Lagu Nella Kharisma - DJ Undangan Rabi

Download Lagu Nella Kharisma - DJ Undangan Rabi Mp3

Album: DJ Undangan Rabi



Artis : Nella Kharisma
Judul Lagu : DJ Undangan Rabi
Album : DJ Undangan Rabi
Durasi : 04:29
Ukuran : 4.12 MB

Nella Kharisma - DJ Undangan Rabi MP3 Download




Jangan lupa bagikan lagu DJ Undangan Rabi dari Nella Kharisma ini melalui sosial media yang anda punya
Share to PinterestShare to WhatsApp

Lirik Nella Kharisma - DJ Undangan Rabi

tiDJ Undangan Rabi
arNella Kharisma
alDJ Undangan Rabi
by
offset

Loro rasane moco undangan rabimu
Amung semene iso mbok culne tresnoku
Kudu tak lilo pancen keputusanmu
Nadyan keloro-loro njero batinku
Sing tak rasakne loro atiku
Nalikane nrimo layangmu
Kaget tak woco undangan rabimu
Ngene carane medhot tali tresnoku
Mbiyen tak trimo ucap manismu
Jebul saiki lamis janjimu
Mbok terus terang yen medhot aku
Ojo nilap njur nrimo kabar rabimu
Saktenane batinku keloro-loro
Nyawang fotomu jejer karo wong liyo
Ora tak songko undangan rabi
Mbok gawe medhot tali tresnomu
Loro rasane moco undangan rabimu
Amung semene iso mbok culne tresnoku
Kudu tak lilo pancen keputusanmu
Nadyan keloro-loro njero batinku
Loro rasane moco undangan rabimu
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku
Ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
Mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku
Sing tak rasakne loro atiku
Nalikane nrimo layangmu
Kaget tak woco undangan rabimu
Ngene carane medhot tali tresnoku
Mbiyen tak trimo ucap manismu
Jebul saiki lamis janjimu
Mbok terus terang yen medhot aku
Ojo nilap njur nrimo kabar rabimu
Saktenane batinku keloro-loro
Nyawang fotomu jejer karo wong liyo
Ora tak songko undangan rabi
Mbok gawe medhot tali tresnomu
Loro rasane moco undangan rabimu
Amung semene iso mbok culne tresnoku
Kudu tak lilo pancen keputusanmu
Nadyan keloro-loro njero batinku
Loro rasane moco undangan rabimu
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku
Ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
Mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku
Loro rasane moco undangan rabimu
Ra ngiro yen kowe ninggalke aku
Ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
Mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

Tags: Download Lagu Nella Kharisma - DJ Undangan Rabi, Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu DJ Undangan Rabi, Download Lagu DJ Undangan Rabi Nella Kharisma
Jika Anda mengunduh lagu Nella Kharisma - DJ Undangan Rabi MP3 coba lagi untuk memeriksanya, jika Anda benar-benar menyukai lagu Nella Kharisma - DJ Undangan Rabi membeli kaset atau CD asli, Anda juga dapat mengunduhnya secara legal di iTunes resmi, jadi dukung Nella Kharisma - DJ Undangan Rabi di semua bagan dan bagan Indonesia.